+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Valdštejn Reviews

Hotel ratings

83%
Very good

by 94 reviews

  • Staff

    88%
  • Cleanliness

    85%
  • Equipment

    83%
  • Comfort

    80%
  • Value for money

    81%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Klára

family with young children, 26.7.2018

Česká republika

  • Overall rating
60 %
  • Personál na jedničku. Ochotní, milý a se vším se nám snažili vyhovět

  • Snídaně hodně slabé. Jestli preferujete českou snídani ve stylu šunka, sýr, vajíčka, párek tak je to vyhovující. Chybělo tam ovoce a sladké. Jeden druh hnusný rolády a žádné ovoce to nám tam hodně chybělo. Vajíčka pouze na tvrdo. Dále na pokojích i chodbách je položený koberec. Když se projdete v pokoji bosy nebo v ponožkách máte černé nohy. Pro nás postele tvrdé a vrzající. Každý preferuje jinou matraci tak to bych jako velké mínus nebrala. Dále hotelová restaurace. Sice hezká, ale výběr jen ze steaků a ryb. A jídla jsme se ani nedočkali. V restauraci 10 lidí a jídelní lístek jsme si museli donést sami. Nakonec jsme se jeli najíst jinam. A ještě je hotel přímo u hlavního tahu takže ticha a klidu se tady nedočkáte

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 24.7.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

family with young children, 17.7.2018

Praha západ Česká republika

  • Overall rating
80 %
  • Pokoj a snídaně a příjemný pobyt

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 11.7.2018

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Ochota personálu, prostředí.

  • Mýdlo v hotelovém pokoji-nedostatečné, malé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marie Poláčková

group of friends, 20.5.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dušan

single traveler, 20.5.2018

Nový Bor Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 30.4.2018

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Božena

single traveler, 29.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Svatopluk Pěček

single traveler, 27.4.2018

Břeclav Česká republika

  • Overall rating
72 %
  • Ochotný personál.

  • pokoj.č106 - pouze jedna dvojzásuvka a ještě k tomu za postelí: musel jsem si jí odsunout. Dnes má každý mobil a tablet a potřebuje při častém používání i dobíjet. Také by byla vhodná na pokoji i malá lednička (např.na chlazení nápojů.v létě). Hotel o tolika patrech by si zasloužil z hlediska bezpečnosti i instalaci el.požární signalizace viz. nedávný požár v hotelu v Praze s udušenými lidmi zplodinami hoření.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 27.4.2018

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 4.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Ochota, přístup personálu, prostředí, pohodlí

  • Nemám výhrady

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

family with young children, 1.4.2018

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

single traveler, 25.2.2018

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • V hotelu ocenuji hlavne velice dobre vytopene pokoje.

  • Pani uklizecka by mohla uklizet i pavuciny na stenach pokoje.Jinak vcelku spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 21.2.2018

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaromíra

mature couple, 4.2.2018

Velvary Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni. Večeře v rámci Grand festivalu byla velmi, velmi dobrá. Naše představy došly naprostého naplnění. Potěšila nás nejen obsluha pana číšníka, ale byl nám velice milý i zájem samotného pana majitele restaurace, který mi nepředstavitelně přátelsky nabízel služby při rezervaci menu. Rádi jsme se do restaurace vrátili i druhý večer našeho pobytu v hotelu Valštejn. Prožili jsme příjemný čas v rámci víkendového narozeninového pobytu. Mohu vřele doporučit nejen hotelové ubytování, ale i stravování v mistní restauraci. Jaromíra

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

single traveler, 26.1.2018

Belgie

  • Overall rating
56 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Martin

single traveler, 20.12.2017

Dubnica nad Vahom Slovensko

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Bohumír

single traveler, 14.12.2017

Bratislava Slovensko

  • Overall rating
80 %
  • Tmavé chodby, kedy tam bude svetlo napojené na snímač pohybu? Nábytok a koberec už zažili lepšie časy, chce to renováciu. Kúpeľňa a záchodová misa mohli byť čistejšie.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Tomáš

group of friends, 19.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Čistota pokoje, výbava pokoje, celkově pokoj byl v perfektním stavu! Co se týče snídaně, také spokojenost a personál ochotný

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 18.11.2017

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • všetko !!!!!!!!

  • Také niečo sa nenašlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10