+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Valdštejn Bewertungen

Hotelbewertung

83%
Sehr gut

von 94 Bewertungen

  • Personal

    88%
  • Sauberkeit

    85%
  • Ausstattung

    83%
  • Komfort

    80%
  • Preis-Leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Klára

Familie mit kleinen Kindern, 26.7.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
60 %
  • Personál na jedničku. Ochotní, milý a se vším se nám snažili vyhovět

  • Snídaně hodně slabé. Jestli preferujete českou snídani ve stylu šunka, sýr, vajíčka, párek tak je to vyhovující. Chybělo tam ovoce a sladké. Jeden druh hnusný rolády a žádné ovoce to nám tam hodně chybělo. Vajíčka pouze na tvrdo. Dále na pokojích i chodbách je položený koberec. Když se projdete v pokoji bosy nebo v ponožkách máte černé nohy. Pro nás postele tvrdé a vrzající. Každý preferuje jinou matraci tak to bych jako velké mínus nebrala. Dále hotelová restaurace. Sice hezká, ale výběr jen ze steaků a ryb. A jídla jsme se ani nedočkali. V restauraci 10 lidí a jídelní lístek jsme si museli donést sami. Nakonec jsme se jeli najíst jinam. A ještě je hotel přímo u hlavního tahu takže ticha a klidu se tady nedočkáte

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

Einzelreisender, 24.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Familie mit kleinen Kindern, 17.7.2018

Praha západ Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Pokoj a snídaně a příjemný pobyt

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 11.7.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Ochota personálu, prostředí.

  • Mýdlo v hotelovém pokoji-nedostatečné, malé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marie Poláčková

Gruppe von Freunden, 20.5.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dušan

Einzelreisender, 20.5.2018

Nový Bor Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 30.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Božena

Einzelreisender, 29.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Svatopluk Pěček

Einzelreisender, 27.4.2018

Břeclav Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Ochotný personál.

  • pokoj.č106 - pouze jedna dvojzásuvka a ještě k tomu za postelí: musel jsem si jí odsunout. Dnes má každý mobil a tablet a potřebuje při častém používání i dobíjet. Také by byla vhodná na pokoji i malá lednička (např.na chlazení nápojů.v létě). Hotel o tolika patrech by si zasloužil z hlediska bezpečnosti i instalaci el.požární signalizace viz. nedávný požár v hotelu v Praze s udušenými lidmi zplodinami hoření.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 27.4.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 4.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Ochota, přístup personálu, prostředí, pohodlí

  • Nemám výhrady

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

Familie mit kleinen Kindern, 1.4.2018

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

Einzelreisender, 25.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • V hotelu ocenuji hlavne velice dobre vytopene pokoje.

  • Pani uklizecka by mohla uklizet i pavuciny na stenach pokoje.Jinak vcelku spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 21.2.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
80 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaromíra

Älteres Paar, 4.2.2018

Velvary Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni. Večeře v rámci Grand festivalu byla velmi, velmi dobrá. Naše představy došly naprostého naplnění. Potěšila nás nejen obsluha pana číšníka, ale byl nám velice milý i zájem samotného pana majitele restaurace, který mi nepředstavitelně přátelsky nabízel služby při rezervaci menu. Rádi jsme se do restaurace vrátili i druhý večer našeho pobytu v hotelu Valštejn. Prožili jsme příjemný čas v rámci víkendového narozeninového pobytu. Mohu vřele doporučit nejen hotelové ubytování, ale i stravování v mistní restauraci. Jaromíra

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 26.1.2018

Belgie

  • Gesamtbewertung
56 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Martin

Einzelreisender, 20.12.2017

Dubnica nad Vahom Slovensko

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Bohumír

Einzelreisender, 14.12.2017

Bratislava Slovensko

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Tmavé chodby, kedy tam bude svetlo napojené na snímač pohybu? Nábytok a koberec už zažili lepšie časy, chce to renováciu. Kúpeľňa a záchodová misa mohli byť čistejšie.

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Tomáš

Gruppe von Freunden, 19.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Čistota pokoje, výbava pokoje, celkově pokoj byl v perfektním stavu! Co se týče snídaně, také spokojenost a personál ochotný

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 18.11.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • všetko !!!!!!!!

  • Také niečo sa nenašlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10