0048 222 062 181
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Valdštejn Recenzje

Ocena hotelu

83%
Bardzo dobrze

by 99 reviews

  • Personel

    89%
  • Czystość

    85%
  • Wyposażenie

    83%
  • Komfort

    80%
  • Cena

    81%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 2.9.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Monika Horáková

para, 19.8.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.8.2018

Čeština

  • Cena ogólna
76 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Květoslava Raganová

rodzina ze starszym dzieckiem, 15.8.2018

Lhotka Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • hotel se nám líbil, ale na velký provoz na hlavní silnici pro můj spánek nebyl vhodný, ale ostatní rodini příslušníci si pochvalovali hezky den příjemné a spokojené hosty Raganová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
10

Jan Bajger

para, 12.8.2018

Havířov Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Dobrá snídaně. Čistota na slušné úrovni. Vystupování personálu. Počet parkovacích míst u hotelu.

  • 1. Příliš malý televizor, umístěný nízko nad podlahou, nelze sledovat vleže. Doporučuji alespoň držák TV do zdi. 2. Vyšší ceny v restauraci. 3. Vzhledem k blízkosti významného kruhového objezdu je hlučnost vozidel do pozdních nočních hodin. Doporučuji realizovat přetlakový vzdušný systém, který by umožnil větrání i při zavřených oknech. 4. Instalovat vnější žaluzie na západní stranu objektu, které by zabránily přehřívání místnosti v tropických dnech. Ty budou každoročně přibývat. Inu, kdo se ptá, hodně se doví!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Klára

rodzina z małym dzieckiem, 26.7.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
60 %
  • Personál na jedničku. Ochotní, milý a se vším se nám snažili vyhovět

  • Snídaně hodně slabé. Jestli preferujete českou snídani ve stylu šunka, sýr, vajíčka, párek tak je to vyhovující. Chybělo tam ovoce a sladké. Jeden druh hnusný rolády a žádné ovoce to nám tam hodně chybělo. Vajíčka pouze na tvrdo. Dále na pokojích i chodbách je položený koberec. Když se projdete v pokoji bosy nebo v ponožkách máte černé nohy. Pro nás postele tvrdé a vrzající. Každý preferuje jinou matraci tak to bych jako velké mínus nebrala. Dále hotelová restaurace. Sice hezká, ale výběr jen ze steaků a ryb. A jídla jsme se ani nedočkali. V restauraci 10 lidí a jídelní lístek jsme si museli donést sami. Nakonec jsme se jeli najíst jinam. A ještě je hotel přímo u hlavního tahu takže ticha a klidu se tady nedočkáte

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 24.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 17.7.2018

Praha západ Česká republika

  • Cena ogólna
80 %
  • Pokoj a snídaně a příjemný pobyt

Personál
8
Služby
0
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 11.7.2018

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Ochota personálu, prostředí.

  • Mýdlo v hotelovém pokoji-nedostatečné, malé

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Marie Poláčková

grupa przyjaciół, 20.5.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dušan

podróżujący w pojedynkę, 20.5.2018

Nový Bor Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 30.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Božena

podróżujący w pojedynkę, 29.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemný personál.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Svatopluk Pěček

podróżujący w pojedynkę, 27.4.2018

Břeclav Česká republika

  • Cena ogólna
72 %
  • Ochotný personál.

  • pokoj.č106 - pouze jedna dvojzásuvka a ještě k tomu za postelí: musel jsem si jí odsunout. Dnes má každý mobil a tablet a potřebuje při častém používání i dobíjet. Také by byla vhodná na pokoji i malá lednička (např.na chlazení nápojů.v létě). Hotel o tolika patrech by si zasloužil z hlediska bezpečnosti i instalaci el.požární signalizace viz. nedávný požár v hotelu v Praze s udušenými lidmi zplodinami hoření.

Personál
10
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 27.4.2018

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Ochota, přístup personálu, prostředí, pohodlí

  • Nemám výhrady

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana

rodzina z małym dzieckiem, 1.4.2018

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 25.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
88 %
  • V hotelu ocenuji hlavne velice dobre vytopene pokoje.

  • Pani uklizecka by mohla uklizet i pavuciny na stenach pokoje.Jinak vcelku spokojenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 21.2.2018

Čeština

  • Cena ogólna
80 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaromíra

para, 4.2.2018

Velvary Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Byli jsme velice spokojeni. Večeře v rámci Grand festivalu byla velmi, velmi dobrá. Naše představy došly naprostého naplnění. Potěšila nás nejen obsluha pana číšníka, ale byl nám velice milý i zájem samotného pana majitele restaurace, který mi nepředstavitelně přátelsky nabízel služby při rezervaci menu. Rádi jsme se do restaurace vrátili i druhý večer našeho pobytu v hotelu Valštejn. Prožili jsme příjemný čas v rámci víkendového narozeninového pobytu. Mohu vřele doporučit nejen hotelové ubytování, ale i stravování v mistní restauraci. Jaromíra

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10